Prikpagina Hongarije Startpagina voor Hongarije Hongarijepagina


Brandstofprijzen in Hongarije

Hongarije Forum
 
    

Disclaimer van het Hongarije Prikbord:Berichten op het Hongarije Prikbord vertegenwoordigen de mening van de afzender. Dat een bericht op het Hongarije Prikbord staat, wil dan ook niet zeggen dat de inhoud ervan de mening vertegenwoordigt en/of de instemming heeft van de beheerders van het Hongarije Prikbord.

De beheerders van het Hongarije Prikbord kunnen op geen enkele welke wijze dan ook aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste berichten.

De beheerders zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten in het Hongarije Prikbord, en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct of indirect, voortvloeiend uit genoemde berichten.

Voor alle communicatie, welke mogelijk is gemaakt door middel van of voortvloeiend uit een onderdeel van het Hongarije Prikbord, zoals meningen, advies, standpunten, kennis of andere uitingen vallen volledig onder de verantwoording van de auteur in persoon. De beheerders kunnen niet verantwoordelijk worden geacht voor uitspraken, gedaan door middel van of omtrent het Hongarije Prikbord, door de gebruikers van het Hongarije Prikbord.

U heeft het volste recht om voor uw mening uit te komen, echter kunt u nimmer iemand verplichten om deel te nemen aan "uw" discussie. U kunt het Hongarije Prikbord gebruiken om met andere personen van gedachten te wisselen zonder dat de beheerders ooit verplicht kunnen worden gesteld u te steunen in uw mening.

Het gegeven dat het Hongarije Prikbord u de mogelijkheid biedt om uw mening te vertolken betekent niet dat de beheerders van het Hongarije Prikbord per definitie uw mening steunen.

De beheerders behouden zich ten aller tijde het recht een discussie en/of gebruikers te blokkeren, stoppen of te wissen. Aangezien u immer in staat bent om deze disclaimer te lezen is deze disclaimer ook van toepassing wanneer u deze server via een zogenaamde "deep-link" benadert, derhalve kunt u zich nooit beroepen op het ontbreken van kennis met betrekking tot deze disclaimer.

Beslissingsbevoegdheid ligt bij de beheerders.

Middels het gebruik van de op deze server aangeboden diensten, wanneer u zowel leest als schrijft, gaat u automatisch akkoord met deze disclaimer

U bent te gast op het Hongarije Prikbord, wij waarderen uw aanwezigheid zolang u onze gastvrijheid respecteert.