Prikpagina Hongarije Startpagina voor Hongarije Hongarijepagina


Brandstofprijzen in Hongarije

Hongarije Forum
 
   

Antwoorden op veel gestelde vragen over het Hongarije prikbord (FAQ)

 

1. Wat is het Hongarije prikbord?
Op het Hongarije prikbord kun je met elkaar discussiëren, van gedachten wisselen en oproepen plaatsen met betrekking tot Hongarije.


2. Hoe kan ik reageren op een bericht?
Als je een bericht hebt geopend, kun je naar beneden scrollen waar je een reactie kan plaatsen.
Vul hier je naam en e-mailadres in en typ je reactie in het grote grijs/witte tekstvak.
Met het opmaakpallet kun je diverse tools gebruiken om je bericht op te maken. Zo kun je kiezen uit verschillende smileys en gemakkelijk plaatjes en linken invoegen. Verder uitleg om je bericht op te maken kan je hier vinden
Controleer eventueel hoe je bericht er uit ziet door op de knop ‘Bekijken’ te drukken. Om het bericht te plaatsen druk je op de knop "Bericht posten" waarna jouw reactie voor iedereen zichtbaar wordt nadat deze is goedgekeurd door een moderator.

3. Ik wil graag dat iemand contact met mij opneemt maar ik wil mijn E-mail adres niet op het prikbord zetten
De email adressen die op het Hongarijeprikbord worden geplaatst worden voor zogenaamde spambots onleesbaar gemaakt. Als je wilt dat iemand contact met je opneemt maar je wilt niet je email adres zichtbaar op het prikbord plaatsen dan kan je in je bericht duidelijk kenbaar maken dat de moderator jouw email adres mag doorgeven. (De  moderator geeft dan het email adres door waarmee je bent geregistreerd of welke je hebt opgegeven bij het plaatsen van je bericht)


4. Log in: voor extra mogelijkheden
Indien je actief wilt deelnemen aan het Hongarije prikbord raden we je aan om lid te worden. Leden hebben meer mogelijkheden:
• Je ziet welke berichten ‘nieuw’ geplaatst zijn
• Je kunt je bericht aanpassen nadat je deze geplaatst hebt
• Je kunt je posting voorzien van een uitgebreide handtekening (inclusief link of plaatje)
• Je kunt privéberichten versturen naar andere gebruikers (deze functie werkt pas nadat je 5 berichten hebt gepost)
• Je kunt de weergave van het forum veranderen één bericht met de reacties er onder met draadjes of alle berichten in één keer onder elkaar.
• Je kan de de beheerder helpen door ongewenste berichten te rapporteren

Inloggen doe je door in de bovenbalk op log in te klikken.

Lid worden van het Hongarije Prikbord kan je onder aan het Prikbord door op de knop "Lid worden van het HongarijePrikbord"
Heb je problemen met inloggen? Dan kan je Contact  opnemen met de moderator van het Hongarije Prikbord

5. Wat kan ik doen met mijn profiel?
Doordat je bent ingelogd kun je ook gebruik maken van mijn profiel
Met mijn profiel kun je je huidige profiel bekijken en aanpassen. Ook kun je hier persoongegevens wijzigen, zoals je e-mailadres. Hier vind je ook instellingen zoals het volgen van de discussie. Wil jij een notificatie als er een nieuwe reacties is? Of wil je standaard een handtekening toevoegen aan je eigen berichten? Dit kun je regelen bij de optie ‘instellingen aanpassen’
 

Activiteitenkalender

Iedereen is welkom om er zijn of haar activiteiten op te zetten die iets met Hongarije te maken hebben.
B.v: open dag op je camping in Hongarije, Hongaars volksdansen in een café in België etc. etc.

Hoe plaats je een activiteit op de kalender?
Onder aan ieder nieuw bericht (dus niet bij reacties op een bericht) kan je een vakje aanvinken "Maak een melding op de kalender voor dit bericht."
De datum en tijd invoeren voor op de kalender en de plaats, als je het volledige adres invult bij "Waar vindt het evenement plaats (optional)" kunnen geïnteresseerde op de grote kalender rechtstreeks naar een Googlemap waar je precies kan zien waar het evenement plaats vindt.
De titel van je bericht komt automatisch op de kalender te staan met een link naar je bericht.

Wanneer wordt een melding op de kalender zichtbaar?
De kalender boven aan het prikbord zal steeds de activiteiten weergeven die in de komende zeven dagen plaatsvinden Op de grote kalender kan je verder vooruit kijken en is je melding direct na het posten zichtbaar.

Moet je lid zijn van het Hongarije Prikbord om een activiteit te mogen toevoegen?
Iedereen, ook niet leden mogen een activiteit toevoegen aan de kalender.

Ik ben helemaal niet geïnteresseerd in die kalender, kan die niet weg?
Je kan de kalender wegklappen door op [-] te klikken voor de tekst:"Activiteitenkalender voor de komende 7 dagen" en hem weer tevoorschijn halen door op [+] te klikken.

Forumregels & misbruik

1. Aan welke regels moet ik me houden?
Het Hongarije Prikbord is bedoeld om met elkaar in contact te komen, te praten of te discussiëren. Daarbij moet iedereen aan het woord kunnen komen en met respect behandeld worden. In het kort komen de forumregels er op neer dat je je aan de algemeen geldende fatsoens normen moet houden.
• D
e voertaal op het forum is Nederlands, als je een bericht plaatst in een andere taal (b.v. Hongaars) geef hierbij dan een beschrijving waar het over gaat of
  waarom het relevant is om te plaatsen.
Wees aardig. Als je niet aardig kan of wil zijn, wees dan beleefd.
Gebruik scheldwoorden als een smaak, niet als de hele maaltijd.
Post geen beledigende, grove, vulgaire, haatdragende, racistische, seksistische of obscene berichten in het forum.
Een discussie beginnen op het forum over waarom je bericht verwijderd is, wordt beantwoordt met een ban van minimaal een week.
Het plaatsen van een link naar een andere website is toegestaan als het relevant is voor het onderwerp en geen concurrerende site van dit forum is.
Alle leden hebben het recht om zich één maal te registreren onder een door hun gewenste naam, een tweede keer registeren onder een andere naam zal
  resulteren in een ban. (wil je van naam veranderen op het prikbord neem dan contact op met de moderator)
• Bij het aanmelden op het forum dien je een echt email adres te gebruiken.
• De moderator behoudt het recht om een inactief account welke tenminste 3 maanden niet is gebruikt zonder notificatie te verwijderen.

2. Wat gebeurt er als ik me niet aan de regels houd?
Behalve dat je je bij de andere bezoekers geen vrienden maakt, loop je ook het risico dat jouw berichten worden gewijzigd of verwijderd.
Als je je blijft misdragen zal de moderator je een ban geven, wat inhoudt dat je geen berichten meer kunt plaatsen.

3. Iemand anders misdraagt zich. Wat kan ik doen?
Soms is een bericht bewust provocerend en dus bedoeld om reacties uit te lokken. In zo'n geval is het verstandig om niet te reageren.

Als een bericht niet op het Hongarije Prikbord thuis hoord, kun je zelf meehelpen het prikbord netjes te houden door te klikken op de link ‘Bericht rapporteren’. De moderator ontvangt hiervan een bericht en zal de melding zo snel als mogelijk beoordelen en eventueel actie ondernemen. Als een bericht door drie verschillende leden wordt gerappoteerd dan verdwijnt deze automatisch De  mogelijkheid om een bericht te raporteren heb je alleen als je geregistreerd bent en ingelogd op het Hongarije prikbord.

 

Disclaimer

Berichten op het Hongarije Prikbord vertegenwoordigen de mening van de afzender. Dat een bericht op het Hongarije Prikbord staat, wil dan ook niet zeggen dat de inhoud ervan de mening vertegenwoordigt en/of de instemming heeft van de beheerders van het Hongarije Prikbord.

De beheerders van het Hongarije Prikbord kunnen op geen enkele welke wijze dan ook aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste berichten.

De beheerders zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten in het Hongarije Prikbord, en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct of indirect, voortvloeiend uit genoemde berichten.

Voor alle communicatie, welke mogelijk is gemaakt door middel van of voortvloeiend uit een onderdeel van het Hongarije Prikbord, zoals meningen, advies, standpunten, kennis of andere uitingen vallen volledig onder de verantwoording van de auteur in persoon. De beheerders kunnen niet verantwoordelijk worden geacht voor uitspraken, gedaan door middel van of omtrent het Hongarije Prikbord, door de gebruikers van het Hongarije Prikbord.

U heeft het volste recht om voor uw mening uit te komen, echter kunt u nimmer iemand verplichten om deel te nemen aan "uw" discussie. U kunt het Hongarije Prikbord gebruiken om met andere personen van gedachten te wisselen zonder dat de beheerders ooit verplicht kunnen worden gesteld u te steunen in uw mening.

Het gegeven dat het Hongarije Prikbord u de mogelijkheid biedt om uw mening te vertolken betekent niet dat de beheerders van het Hongarije Prikbord per definitie uw mening steunen.

De beheerders behouden zich ten aller tijde het recht een discussie en/of gebruikers te blokkeren, stoppen of te wissen. Aangezien u immer in staat bent om deze disclaimer te lezen is deze disclaimer ook van toepassing wanneer u deze server via een zogenaamde "deep-link" benadert, derhalve kunt u zich nooit beroepen op het ontbreken van kennis met betrekking tot deze disclaimer.

Beslissingsbevoegdheid ligt bij de beheerders.

Middels het gebruik van de op deze server aangeboden diensten, wanneer u zowel leest als schrijft, gaat u automatisch akkoord met deze disclaimer

U bent te gast op het Hongarije Prikbord, wij waarderen uw aanwezigheid zolang u onze gastvrijheid respecteert.

Copyright

Wanneer u een bericht plaatst en/of reageert op een bericht, dan behoudt de moderator zich het recht om de geplaatste tekst, foto's, video of anderzijds, te gebruiken voor eigen communicatie of andere commerciële of niet commerciële doeleinden, van hem of derden die daar schriftelijk toestemming voor hebben gekregen van de moderator.


Privacybeleid van het Hongarije Prikbord

 

Het gebruik van cookies op deze website is conform de Europese wetgeving m.b.t. de nieuwe privacyregels die moeten worden nageleefd sinds 5 juni 2012, we doen alles wat binnen onze mogelijkheden ligt om deze wetgeving na te leven.

Voor meer informatie hierover verwijzen we u naar het hoodstuk "Wat is een cookie?" hieronder.

Ons privacybeleid.
HongarijePrikbord.nl hecht veel waarde aan het beschermen van u en uw persoonlijke gegevens wanneer u gebruik maakt van onze website. We willen dat onze site een veilige en plezierige omgeving voor onze gebruikers is. Dit privacybeleid is relevant voor ons gebruik van persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt tijdens uw bezoek aan onze site. HongarijePrikbord.nl beoogd aan te sluiten op de industries beste praktijken met betrekking tot het omgaan met uw persoonlijke informatie.

De website bevat hyperlinks naar externe bronnen, die gehost en beheerd worden door derden. Deze partijen hebben hun eigen privacy beleid, waaronder cookies, wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen. Wij aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de behandeling van uw persoonlijke gegevens bij het bezoeken van deze externe bronnen, het gebruik van deze externe partijen, middelen en/of websites is uw eigen verantwoordelijkheid.

Persoonlijke gegevens die worden verzameld.
Wanneer u zich registreert op onze website, zullen wij u niet om persoonlijke gegevens vragen. Wij vragen alleen informatie zoals uw gebruikersnaam, e-mail adres, en eventueel andere (niet verplichte) gegevens wanneer u lid wordt van het HongarijePrikbord.nl. Door het invoeren van deze informatie gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Wij registreren uw IP adres, als onderdeel van het onvoorwaardelijk loggen dat onze webserver software doet wanneer iemand toegang krijgt tot onze site. De verzamelde IP-adressen blijven  bewaard, maar zullen nooit worden gedeeld met derden. Uitzondering op deze regel is het delen van informatie met de daartoe bevoegde autoriteiten in het geval van een vermoede of bewezen inbreuk (hacking) op onze website ook maken we IP adressen bekend bij misdragingen op het HongarijePrikbord.nl (b.v. toch proberen een bericht te plaatsen terwijl je een ban hebt of andere HongarijePrikbord bezoekers lastig te vallen of bedreigen)

Wat is een cookie?
Een cookie is een klein tekstbestand dat tijdens uw bezoek aan een website op uw computer wordt geplaatst. In dit tekstbestand wordt informatie opgeslagen, meestal een unieke identificatie. De website kan deze informatie bij een later bezoek weer herkennen. Sommige cookies zijn noodzakelijk. Omdat de website anders niet goed werkt. Er zijn ook cookies die handig zijn voor de bezoeker. Bijvoorbeeld omdat hij onthoudt welke berichten al zijn gelezen, en eventuele voorkeursinstellingen te onthouden. Uw browser zal alleen toegang tot cookies toestaan aan een website die het cookie plaatste en toegang tot cookies van andere websites weigeren.

Cookies worden ook gebruikt voor de afhandeling van authenticatie van gebruikers in het "alleen voor leden" toegankelijke gebied van een website. Gebruikers hebben de mogelijkheid om te worden gewaarschuwd voordat zij een cookie accepteren, bekijken van cookies die reeds permanent opgeslagen zijn op hun computer, en zelfs verwijderen indien gewenst. Deze opties zijn in te stellen in uw web browser software. Elke browser verwerkt deze functies op een andere manier, dus u moet uw browser help of handleiding raadplegen voor meer informatie hierover.

Hoe worden cookies gebruikt op het HongarijePrikbord.nl?
HongarijePrikbord.nl maakt gebruik van cookies (die na vier weken verlopen) om uw voorkeuren en door u ingestelde functies op onze site te onthouden, inclusief de login functie. Wij gebruiken ook cookies om u te verifiëren bij "alleen voor leden" toegankelijke functies. Als u HongarijePrikbord.nl cookies weigert kunt u van sommige functies geen gebruik maken. Als uzelf het cookie van deze site blokkeert, kan deze site niet goed werken. Dit is een technische beperking die niet kan worden weggenomen.

Externe cookies.
HongarijePrikbord.nl maakt gebruik van cookies van  diensten van derden. Het meest opvallend is dat we statcounter gebruiken om het gebruik van de website te volgen. Elk van deze diensten stelt haar eigen cookies in. HongarijePrikbord.nl heeft geen directe invloed op het privacybeleid van de betreffende content provider.

Contact informatie:
Als na het lezen van bovenstaande verklaring nog vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact met ons opnemen door gebruik te maken van het "Contact" formulier van deze site.