Prikpagina Hongarije Startpagina voor Hongarije Hongarijepagina

Overige Prikbord Pagina's

Nederlands talig weerbericht van Hongarije

Wisselkoers van de Hongaarse forint

Vakantiehuis te huur in Hongarije

Brandstofprijzen in Hongarije

Hongarije prikbord :  Hongarije Forum
 
berichtPolitie doet inval bij familie die slaven plantage in Kaposvár runden
Gepost door: AenP-P=F ()
Datum: 23 april 2010 11:14

*** vertaald met Google ***

Alsof afgelopen maandag het verhaalt over het krankzinnigengesticht seksueel misbruik nog niet genoeg was voor een week, hebben we nu een verhaal uit in Kaposvár, dat nog erger is. Volgens verschillende bronnen hebben politie arresteerde een gezin van drie personen beschuldigd van een aantal slaven van de ongelukkigen in en rond het Zuidwesten Hongaarse stad.

De verdachten – een man van middelbare leeftijd, zijn vrouw en zijn vader – zijn van mening te zijn gepost advertenties in kranten gericht op arme werkzoekenden, die ze vervolgens in de gevangenschap en gedwongen om op bouwprojecten werken zonder te betalen.

De slaven hadden blijkbaar in gevangenschap gehouden voor de jaren, beperkt tot een hut zonder elektriciteit of stromend water, en soms geen voedsel. Acht mensen werden gevonden om te leven onder deze omstandigheden, maar er kunnen er meer zijn, zoals sommigen slaagden erin te ontsnappen.

Kaposvár politiechef zei Gábor Kemeny de verdachten soms de werknemers net als met zwepen ze werkten minder dan de geëiste 16 uur per shift.

Het toevoegen aan de hebzucht van het verhaal is het feit dat de politie was het geval voor een jaar vóór het onderzoek naar de overvallen eengezinswoning. (De bovenstaande foto van de inval was greep uit de video kun je hier bekijken op atv.hu .) Voor hun deel, zei de politie informatie over de situatie was moeilijk te verzamelen, als gevolg van de ontsnapping van een aantal slaven, die vervolgens ondergedoken .

De familie is ook gezegd dat ze de hele buurt terroriseren, een van de verdachten die naar verluidt een ambulance aangevallen werknemer met een bijl. De drie nu van aangezicht tot vijf jaar in de gevangenis, die, te oordelen naar wat ze zijn beschuldigd van het hebben gedaan, lijkt er niet op bijna lang genoeg.


Tags: Hongarije, Inval, Plantage, Politie, Slaven

Hartelijke groeten van A en P >grinning smiley<Onderwerp Geschreven door Gepost
berichtPolitie doet inval bij familie die slaven plantage in Kaposvár runden AenP-P=F 23/04/2010 11:14
berichtRe: Politie doet inval bij familie die slaven plantage in Kaposvár runden Nieuw Plunk 23/04/2010 11:35
berichtRe: Politie doet inval bij familie die een slaven plantage in Kaposvár runden - video Nieuw Arnold de Keijzer 23/04/2010 14:22


Ga naar: DiscussielijstZoekenLog in
Je naam: 
Je e-mailadres: 
Onderwerp: 
Dit is een gemodereerd forum. Je bericht zal pas zichtbaar worden, zodra deze is goedgekeurd door een moderator of beheerder. (Berichten van leden worden wel direct geplaatst)