|
|
|
Hongarije prikbord :
Hongarije Forum
8 Hongaarse keuken recepten Gepost door:
Plunk
()
Datum: 23 februari 2010 14:05 8 Hongaarse keuken recepten van smulweb. Gevulde paprika's Voorgerecht uit de Hongaarse keuken, Ingrediënten: 2 st. grote paprika's 200 gr. rundergehakt 2 el. groene pesto 5 el. … Lees verder >>> Hongaarse vleesschotel Hoofdgerecht uit de Hongaarse keuken, Ingrediënten: 2 lange dunne platgeslagen kalfs of varkens lappen 1 ? a 2 ons per stuk 8 a 10 ons rundergehakt 5 plakken gegrilde achterham Langwerpig stuk jong belegen kaas (200 … Lees verder >>> Gevulde aardappels uit hongarije Gebruikers opties Bijgerecht uit de Hongaarse keuken, Ingrediënten: 1 kilo grote aardappels * 100 gram worst * 150 gram gekookte varkenshaas * 2 uien * gekookte rijst * zure room * zout * paprikapoeder * boter. Lees verder >>> Szegediner goulash Hoofdgerecht uit de Hongaarse keuken, Ingrediënten: 500 gr. varkenslappen500 gr. (wijn)zuurkool1 eetl. paprikapoeder1 ui50 gr. boter (margarine)100 cc. zure room Lees verder>>> Hongaarse snoekbaars Ovenschotel uit de Hongaarse keuken, Ingrediënten: -1 ui (in blokjes gesneden) -50 g boter -1 el paprikapoeder (edelzoet) -1 el paprikapoeder (scherp) -200 g champignons -4 snoekbaarsfilets (elk 200 g) -1 el … Lees verder >>> Kalkoen met kastanjevulling Feestmaaltijd uit de Hongaarse keuken, Ingrediënten: 1 kg kastanjes;1 l melk; 1 broodbolletje; 500 gr varkensbout; 1 ei; 1 dl zoete slagroom; … Lees verder >>> Hongaars eiergerecht Ontbijt uit de Hongaarse keuken, Ingrediënten: -50 g reuzel -1 ui(fijngehakt) -250 g champignons (in plakjes) -500 g tomaten (ontveld en in stukjes) -4 eieren -geraspte … Lees verder >>> Hongaars lamszadel Hoofdgerecht uit de Hongaarse keuken, Ingrediënten: 1 lamsrug - paprikapoeder - 150 gram ansjovisfilets - 150 gram boter - 1 teentje knoflook - armagnac - slagroom - 8 kleine tomaatjes - 3 uien - zout, peper Lees verder >>> Bron: Smulweb ![]() Lagunculae leydianae non accedunt.
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.
|