Prikpagina Hongarije Startpagina voor Hongarije Hongarijepagina

Overige Prikbord Pagina's

Nederlands talig weerbericht van Hongarije

Wisselkoers van de Hongaarse forint

Vakantiehuis te huur in Hongarije

Brandstofprijzen in Hongarije

Hongarije prikbord :  Hongarije Forum
 
berichtte koop binnenkort
Gepost door: L. vd Putten ()
Datum: 10 mei 2017 10:33

Goedemorgen allen,
Wij gaan binnenkort ons huis te koop zetten en hebben dan misschien ook inventaris te koop als dit niet meeverkocht kan met het huis; dit gaan wij op korte termijn ter plekke bekijken en foto's maken.
geen rotzooi en leuk om te zien, alles meegebracht vanuit Nederland of ter plekke zelfgemaakt, dus als iemand misschien interesse heeft in zaken als 3 zitsbank(Ikea) met bijbehorende 2 fauteuils (en extra hoezen creme zit nu grijs op), grote chinese bruidskast wit, zelfgemaakte grote houten eettafel met diverse stoelen, hoge eetbar ook zelfgemaakt, divers kleinspul servies en keuken etcetera dan kan diegene ons een bericht sturen, bij voorkeur via facebook messenger naar Linda van der Putten te Akersloot.
Uiteraard ook als er interesse is in de aankoop van de woning kan men ons mailen voor meer informatie. Richtprijs 55.000 euro voor 2 percelen met 2 huizen op totaal 5000m2 in een dorp gelegen.
Betreft 1 min of meer volledig gerenoveerde hongaarse tanya gelegen op 15 minuten vanaf Szigetvar, op grens Somogy/Baranya. Met woonkmer met open luxe keuken, badkamer, apart toilet en slaapkamer beneden (nieuw dak fundering en stenen muren, binnen nog afwerken verdieping; te realiseren 2-3 slaapkamers deel materiaal reeds aanwezig) op perceel van 2500 m2 plus het naastgelegen perceel ook 2500 m2 met hongaars huisje, werkende waterput en mooie pince, op beide percelen boomgaard en druiven.
Wij horen het graag als er interesse is, kan zijn dat het even duurt voordat er reactie komt in verband met gepland bezoek aan Hongarije en geen wifi daar.
m.vr.gr. LindaOnderwerp Geschreven door Gepost
berichtte koop binnenkort L. vd Putten 10/05/2017 10:33
berichtRe: te koop binnenkort Nieuw sylvia visser 10/05/2017 17:49
berichtRe: te koop binnenkort Nieuw Bal√°zs 23/05/2017 15:23


Ga naar: DiscussielijstZoekenLog in
Je naam: 
Je e-mailadres: 
Onderwerp: 
Dit is een gemodereerd forum. Je bericht zal pas zichtbaar worden, zodra deze is goedgekeurd door een moderator of beheerder. (Berichten van leden worden wel direct geplaatst)