Prikpagina Hongarije Startpagina voor Hongarije Hongarijepagina

Overige Prikbord Pagina's

Nederlands talig weerbericht van Hongarije

Wisselkoers van de Hongaarse forint

Vakantiehuis te huur in Hongarije

Brandstofprijzen in Hongarije

Hongarije prikbord :  Hongarije Forum
 
Uber en Budapest
Gepost door: Donald Troemp ()
Datum: 15 juni 2017 12:52

Az Uber és Budapest.... Ik heb er geen idee van of het buiten Budapest ook werkt weet niet Nederlandse website Uber: [www.uber.com] Hongaarse website Uber: [www.uber.com] Ennyit keres ma egy Uber-sofőr Budapesten: Het onderstaande krantenartikel is van: 18 januari 2016 [24.hu] Google vertaling van het bovenstaande krantenartikel... lol De chauffeurs van Uber werken dus blijkbaar illegaal gewoon verder in Hongarije yes hoog risico Uber heeft een goed jaar meer aanvullende maatregelen had, want heel weinig mensen gebruikt. Vorig jaar was een doorbraak in het aantal gebruikers. Blijkbaar is de meest prominente bestuurders nu kunnen leven in Boedapest Uberből onafhankelijk, maar de risico's zijn zeer hoog. Volgens de geldende wetgeving in de Uber illegaal, zodat het kan worden vervoerd enige persoon taxi's. Als ze een bestuurder (vooral rokers NAV) op te vangen, kan de straf oplopen tot 800 duizend forint....... [translate.google.nl] 'Uber' in de App Store - iTunes - Apple Deze app is voor iPhone en iPad ontwikkeld [itunes.apple.com] Uber - Android-apps op Google Play Deze app is voor Android ontwikkeld Nederlands: [play.google.com] Hongaars: [play.google.com] Uber: Wikipedia: [nl.wikipedia.org] Slecht nieuws misschien ......cry De Hongaarse website van Uber is nog altijd online Rijden [www.uber.com] Uber gooit handdoek in de ring in Hongarije De online taxidienst Uber gooit in Hongarije de handdoek in de ring. Het Amerikaanse bedrijf is al twee jaar actief in het Centraal-Europese land, maar kondigde woensdag aan dat het op 24 juli Hongarije gaat verlaten. Een wet die recentelijk werd gestemd maakt het Uber immers "onmogelijk" om zijn diensten via particulieren aan te bieden, luidt het. Het is het eerste Europese land waar Uber de markt verlaat. Het bedrijf maakte er zijn intrede eind 2014, maar botste op een steeds strengere regelgeving van de conservatieve regering-Orban. De wet die midden juni door het Hongaarse parlement werd goedgekeurd, bepaalt dat particulieren hun wagen niet mogen gebruiken voor commerciële doeleinden. Ze riskeren een boete of de inbeslagname van hun auto. Elke vervoerdienst moet er beantwoorden aan de taxiwet. Websites of apps die niet voldoen, kunnen gesloten worden. "We waren bereid om aan regelingen mee te werken zodat Uber-chauffeurs wettelijk in orde zijn, maar de Hongaarse regering was geen partner van ons", verklaarde de lokale verantwoordelijke van Uber, Zoltan Fekete, woensdag. Uber telde in Hongarije naar eigen zeggen 1.200 bestuurders en 150.000 klanten. Het bedrijf hoopt op termijn toch te kunnen terugkeren. [www.hln.be] Uber trekt zich terug uit Hongarije na wetswijziging [www.nu.nl] Uber to suspend operations in Hungary due to govt legislation [www.reuters.com]Onderwerp Geschreven door Gepost
Transport patapoklosi naar boedapest Nieuw Yvonne05 14/06/2017 18:56
Re: Transport patapoklosi naar boedapest Nieuw Donald Troemp 15/06/2017 09:31
Re: Transport patapoklosi naar boedapest Kertes taxi? Nieuw A.R 15/06/2017 10:36
Kostprijs van een taxirit berekenen Nieuw Donald Troemp 15/06/2017 11:33
Uber en Budapest Donald Troemp 15/06/2017 12:52


Ga naar: DiscussielijstZoekenLog in
Je naam: 
Je e-mailadres: 
Onderwerp: 
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ******** **  ** **   ** **   ** **   ** 
  **   ***  ** **   ** **   **  **  ** 
  **   **** ** **   ** **   **  ** **  
  **   ** ** ** ********* **   **   ***  
  **   ** **** **   **  **  **   ** **  
  **   **  *** **   **  ** **   **  ** 
  **   **  ** **   **   ***   **   ** 
Dit is een gemodereerd forum. Je bericht zal pas zichtbaar worden, zodra deze is goedgekeurd door een moderator of beheerder. (Berichten van leden worden wel direct geplaatst)