Prikpagina Hongarije Startpagina voor Hongarije Hongarijepagina

Overige Prikbord Pagina's

Nederlands talig weerbericht van Hongarije

Wisselkoers van de Hongaarse forint

Vakantiehuis te huur in Hongarije

Brandstofprijzen in Hongarije

Hongarije prikbord :  Hongarije Forum
 
berichtRe: Tien jaar cel voor rellen: Hongaarse rechtspraak is al snel politiek
Gepost door: Leon ()
Datum: 13 januari 2018 12:20

Dan mag ik toch aannemen dat deze gasten ook om z'n minst 10 jaar gekregen hebben in Hongarije, of word dit ook met de christelijke mantel der Liefde toegedekt? Zo van.. och wie heeft er nooit eens een steentje gegooid bij een voetbalwedstrijd en als je ze beter kent zijn het eigenlijk best goede jongens hoor..


Leon


"Hongaarse hooligans bekogelen vluchtelingen met stenen"


Vluchtelingencrisis In de Hongaarse hoofdstad Boedapest zijn er vanavond aan het Keleti-station zware schermutselingen geweest tussen voetbalhooligans en vluchtelingen.

Vanavond wordt in Boedapest de EK-kwalificatiewedstrijd Hongarije - Roemenië gespeeld, een van oudsher geladen duel. In hun tocht naar het stadion passeerden hooligans voorbij het treinstation. Toen ze de vluchtelingen opmerkten, begonnen ze die met stenen te bekogelen.
Op foto’s is te zien hoe Hongaarse hooligans een vluchteling met een kind op de schouders omver duwen. Een agent van de oproerpolitie wou nog de supporter nog tegenhouden, maar kwam te laat.

Volgens lokale media zijn er al 18 hooligans gearresteerd. Zestien van hen worden aangeklaagd wegens vandalisme en de twee anderen wegens geweld tegen agenten."

Er zou één man een hoofdwonde hebben opgelopen. Hij werd afgevoerd met een ambulance.

De EK-kwalificatiematch tussen Roemenië en Hongarije was op slechts één uur uitverkocht. De voetbalmatchen tussen de buurlanden gaan steeds gepaard met veel rellen en geweld.

Bron:


[www.hln.be]Onderwerp Geschreven door Gepost
berichtTien jaar cel voor rellen: Hongaarse rechtspraak is al snel politiek Nieuw Donald Troemp 12/01/2018 18:24
berichtRe: Tien jaar cel voor rellen: Hongaarse rechtspraak is al snel politiek Leon 13/01/2018 12:20


Ga naar: DiscussielijstZoekenLog in
Je naam: 
Je e-mailadres: 
Onderwerp: 
Dit is een gemodereerd forum. Je bericht zal pas zichtbaar worden, zodra deze is goedgekeurd door een moderator of beheerder. (Berichten van leden worden wel direct geplaatst)