Prikpagina Hongarije Startpagina voor Hongarije Hongarijepagina

Overige Prikbord Pagina's

Nederlands talig weerbericht van Hongarije

Wisselkoers van de Hongaarse forint

Vakantiehuis te huur in Hongarije

Brandstofprijzen in Hongarije

Hongarije prikbord :  Hongarije Forum
 
berichtAanvragen verblijfvergunning
Gepost door: Lodewijkp ()
Datum: 14 juni 2018 12:46

De laatste tijd heb ik mij verdiept in verhuizen naar het buitenland.

Ik vroeg me af of het mogelijk is om een verblijfvergunning aan te vragen zonder woonbaar te zijn in hongarije. Ik had gelezen dat je bij een immigratie kantoor woon of huurcontract moet hebben etc. Ik wil zoveel mogelijk kleine dingen regelen vooraf zodat ik minder hoef te doen als ik vertrek over een jaar of twee.

Reden is dat ik mij niet meer welkom voel in eigen land. Door een ongeluk heb ik peemanente gezonheidsproblemen(auto immuun ziekte) omdat ik "onderaan de samenleving sta" heb ik gemerkt dat socialisme hier puur gemaakt is om 3de wereld immigranten van een uitkering te voorzien en de bevolkingssamenstelling te veranderen voor macht.

Komt erop neer dat dit systeem mij niet helpt en eigenlijk tegenwerkt. Je word niet geholpen en ze voeren een ontmoedigingsbeleid. Ik heb een diagnose maar die word niet erkend, zelfs na een hoorzitting weigeren ze dit op papier te zetten tot verbazing van de professor die de diagnose uitschreef. Mensen hier denken dat dit allemaal goed is met sociale zekerheid maar dit is allemaal een farce je word als autochtoon door de overheid behandeld als 3de rangs burger. Alles is ook duur...ik betaal honderden euros per maand meer sinds afgelopen jaren.

Ze hebben het over lasteverlichting voor de armsten etcetra...ik word juist het zwaarst belast van iedereen. Ook krijgen immigranten belachelijke hoge subsidies en uitkering die een gewone NLer niet krijgt.

Het aantal immigratie slaat ook nergens op..ik ben een paar jaar niet in de stad geweest, ik kwam er in het begin van het jaar en zag alleenmaar afrikanen. Ik heb geen woordje nederlands gehoord. Ik ben mij er zo aan gaan ergeren dat ik geeneens meer met mijn surinaamse vrienden omga.

Het grootste waar ik mij aan erger is de naieviteit van blanke nederlanders. Ze snappen niet dat deze regering communisten in schaapkleding zijn en hun kinderen afvoeren naar de slachtbank. Mijn oma/opa is voor communisme gevlucht dat het zit ons wel in de genen. Ook hou ik van europese cultuur en traditie, dan zie je snel in dat het de verkeerde kant opgaat. Ook al laat je mensen de waarheid zien met bewijs erbij ze willen het niet geloven.

Ik hou niet van weglopen...het liefsts blijf ik en ga ik tegen de stroom in...maar ik vrasg me af hoeveel nut dit heeft....ik meld me liever aan bij het hongaarse leger ondanks mijn aandoening zodat ik over x aantal jaar dit land kan bevrijden.

Kan me niet schelen of ik in hongarije op een betonnen vloer moet slapen in klein krikkemakkig huis..kan me niet schelen als ik sommige dagen niks te eten heb. Desnoods woon ik in een tent who cares.

Ik vind de frustratie, sfeer in het land, overheid en de passiviteit van nederlanders en het blinde vertrouwen van NLers in de politiek ondragelijk. De vernietiging van europese cultuur, ras en land vind ik ondragelijk. Ik word er verdomd depressief van elke dag. Ik ben bereid om mijn leven op te offeren voor europa maar andere NLers niet..die vinden deugen, werken en tv kijken belangrijker.

Zucht sorry voor het lange bericht...frustratie moet er uit...Onderwerp Geschreven door Gepost
berichtAanvragen verblijfvergunning Lodewijkp 14/06/2018 12:46
berichtRe: Aanvragen verblijfvergunning Nieuw Frans Veenhof 03/07/2018 15:43
berichtRe: Aanvragen verblijfvergunning Nieuw veltmuis 03/07/2018 16:49
berichtRe: Aanvragen verblijfvergunning Nieuw Leon 03/07/2018 20:39
berichtRe: Aanvragen verblijfvergunning Nieuw veltmuis 03/07/2018 21:45
berichtRe: Aanvragen verblijfvergunning Nieuw Frans Veenhof 04/07/2018 13:22
berichtRe: Aanvragen verblijfvergunning Nieuw veltmuis 04/07/2018 13:50
berichtRe: Aanvragen verblijfvergunning Nieuw Frans Veenhof 04/07/2018 14:02
berichtRe: Aanvragen verblijfvergunning Nieuw Leon 04/07/2018 16:34
berichtRe: Aanvragen verblijfvergunning Nieuw lizzy 11/07/2018 18:39
berichtRe: Aanvragen verblijfvergunning Nieuw veltmuis 11/07/2018 19:59


Ga naar: DiscussielijstZoekenLog in
Je naam: 
Je e-mailadres: 
Onderwerp: 
Dit is een gemodereerd forum. Je bericht zal pas zichtbaar worden, zodra deze is goedgekeurd door een moderator of beheerder. (Berichten van leden worden wel direct geplaatst)