Prikpagina Hongarije Startpagina voor Hongarije Hongarijepagina

Overige Prikbord Pagina's

Nederlands talig weerbericht van Hongarije

Wisselkoers van de Hongaarse forint

Vakantiehuis te huur in Hongarije

Brandstofprijzen in Hongarije

Hongarije prikbord :  Hongarije Forum
 
berichtDe Europese fractie van Conservatieven en Hervormers probeerde dinsdag in Rome de Hongaarse premier Viktor Orban aan hun kant te krijgen. Feit is dat de Eurosceptische partijen verdeeld zijn.
Gepost door: Donald Troemp ()
Datum: 05 februari 2020 17:31

De Europese fractie van Conservatieven en Hervormers probeerde dinsdag in Rome de Hongaarse premier Viktor Orban aan hun kant te krijgen. Feit is dat de Eurosceptische partijen verdeeld zijn.

[www.rd.nl]

[youtu.be]Onderwerp Geschreven door Gepost
berichtDe Europese fractie van Conservatieven en Hervormers probeerde dinsdag in Rome de Hongaarse premier Viktor Orban aan hun kant te krijgen. Feit is dat de Eurosceptische partijen verdeeld zijn. Donald Troemp 05/02/2020 17:31
berichtRe: De Europese fractie van Conservatieven en Hervormers probeerde dinsdag in Rome de Hongaarse premier Viktor Orban aan hun kant te krijgen. Feit is dat de Eurosceptische partijen verdeeld zijn. Nieuw Leon 05/02/2020 19:17


Ga naar: DiscussielijstZoekenLog in
Je naam: 
Je e-mailadres: 
Onderwerp: 
Dit is een gemodereerd forum. Je bericht zal pas zichtbaar worden, zodra deze is goedgekeurd door een moderator of beheerder. (Berichten van leden worden wel direct geplaatst)