Prikpagina Hongarije Startpagina voor Hongarije Hongarijepagina


Brandstofprijzen in Hongarije

Hongarije prikbord :  Hongarije Forum
 
berichtVisualiseren
Gepost door: Donald Troemp ()
Datum: 31 maart 2020 10:29

Laten we het artikel van de Televaag (de krant van slapend Nederland) even visualiseren yes

BOEDAPEST - Hongarije moet coronapatienten met milde symptomen niet thuis laten uitzieken, maar in quarantaine plaatsen. Dat zeggen Chinese experts die de autoriteiten in het zwaar getroffen land adviseren.

Artsen in de Chinese metropool Wuhan maakten aan het begin van de uitbraak dezelfde fout, zegt Liang Zong’An van het West-China Ziekenhuis van de universiteit van Sichuan. Ze probeerden toen de druk op de ziekenhuizen te verlichten door minder zieke patiënten te vragen thuis in isolatie te gaan.

China onderschatte besmettelijkheid
De Chinese autoriteiten zouden destijds hebben onderschat hoe besmettelijk het virus kon zijn. De autoriteiten in Wuhan besloten later om alsnog alle milde gevallen in quarantaine te plaatsen. Dat gebeurde in geïmproviseerde ziekenhuizen in bijvoorbeeld kantoorpanden.

Liang zegt dat zijn team de Hongaren adviseert dat voorbeeld te volgen en patiënten niet bij hun gezin te laten blijven. Hongaarse media hebben bericht over besmette mensen die op straat zijn betrapt, terwijl ze thuis hadden moeten blijven.

Boedapest plaatst patiënten in hotels
De stad Boedapest heeft al besloten om patiënten met milde symptomen in hotels te plaatsen. Dan kunnen ze uit de buurt van gezinsleden in isolatie. Het eerste hotel met ruim driehonderd kamers moet deze week in gebruik worden genomen.

[www.telegraaf.nl]Onderwerp Geschreven door Gepost
berichtHongarije herhaalt fouten China Nieuw Donald Troemp 30/03/2020 14:52
berichtVisualiseren Donald Troemp 31/03/2020 10:29


Ga naar: •DiscussielijstZoekenLog in
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.