Prikpagina Hongarije Startpagina voor Hongarije Hongarijepagina


Brandstofprijzen in Hongarije

Hongarije prikbord :  Hongarije Forum
 
berichtRe: Inwonerspas aanvragen
Gepost door: RLNDS ()
Datum: 16 april 2024 04:22

wat is een inwonerspas? Bedoel je daar de lakcimkartya mee?

Op deze website staat het volgende:

Woonadreskaartadministratie 2024

In verband met het aanvragen van een woonadreskaart en het registreren van uw adres is het goed om te weten dat u in principe 3 dagen de tijd heeft om uw nieuwe adres door te geven als u verhuist. Gelukkig is het beheer van woonadreskaarten een van de eenvoudigste en snelste documentzaken: als u het adresregistratieformulier correct invult, kunt u binnen enkele minuten uw nieuwe plastic kaart bij het documentkantoor ontvangen. Het aanvragen van een woonadreskaart kan nu ook online, via het Klantportaal.
Woonadreskaart 2024 aanvragen: wat is nodig voor het aanvragen van een woonadreskaart?

Bij het aanvragen van een woonadreskaart dient u de correct ingevulde typeaanvraag (dit is het woonadresregistratieformulier) en de eerdere woonadreskaart te kunnen overleggen, die wij bij vervanging van de woonadreskaart moeten inleveren. Voor het aanvragen van een woonadreskaart heeft u tevens een identiteitskaart/paspoort/vergunning (een document geschikt als identiteitsbewijs) nodig, evenals een document waaruit blijkt dat het gevraagde woonadres bestaat en dat wij het recht hebben om te loggen in. Als we niet inchecken bij onze eigen accommodatie, een document waarin de toestemming van de eigenaar of het persoonlijke uiterlijk van de eigenaar wordt bevestigd.
Vraag in 2024 online een woonadreskaart aan

Woonadreskaartbeheer is nu niet alleen persoonlijk mogelijk, op het documentenkantoor, maar ook via het Klantportaal. Ga hiervoor naar mo.hu, log in en upload de documenten die nodig zijn voor het aanvragen van een woonadreskaart (de aanvraag voor een woonadreskaart gebeurt online op dezelfde manier als in het bovenstaande geval).

(vertaald door google...)

Ik denk dat jullie het beste naar het kantoor kunnen gaan met jullie paspoort/ID-kaart en de eigendomspapieren van jullie woning.

dag dagOnderwerp Geschreven door Gepost
berichtInwonerspas aanvragen Nieuw Demaveco 15/04/2024 03:47
berichtRe: Inwonerspas aanvragen Nieuw Demaveco 16/04/2024 01:37
berichtRe: Inwonerspas aanvragen RLNDS 16/04/2024 04:22


Ga naar: •DiscussielijstZoekenLog in
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.