Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/customer/www/hongarijeprikbord.nl/public_html/mods/topic_poll/topic_poll.php on line 389
Sziget kondigt nieuw festival aan: StarGarden
Prikpagina Hongarije Startpagina voor Hongarije Hongarijepagina


Brandstofprijzen in Hongarije

Hongarije prikbord :  Hongarije Forum
 
berichtSziget kondigt nieuw festival aan: StarGarden
Gepost door: Plunk ()
Datum: 15 maart 2010 14:20

Sziget Kft, de organisator van het populaire zomerfestival Szigetfestival en een aantal andere culturele en entertainment evenementen heeft de lancering aangekondigd van een nieuw festival: StarGarden.

StarGarden zal plaatsvinden op 4 juni en 5 juni op de buitenruimte van het Puskás Ferenc Stadion, met een bezetting gericht op de muzikale voorkeuren van de afgelopen 40 jaar. Het programma voor 2010 omvat internationale sterren als Deep Purple, Animals, Kool and the Gang, Blood Sweat and Tears, John Mayall, te samen met een mix van de grootste Hongaarse namen van enkele decennia geleden.

D groot aandeelhouder van Sziget, media / telecom-bedrijf econet.hu, Zei dat het festival sterk steunt op haar commerciële radio zender NeoFM, omdat publiek van de twee grotendeels overlappen.

Naar verwachting zal het nieuwe evenement al winst gevend zijn met een opkomst van 20.000 bezoekers per dag.

Te gelijkertijd maakte Econet ook een verlies van 630 miljoen HUF bekent over 2009. Dat zou komen door de recessie in de media markt door de economische crisis en door de kosten van het lanceren van NeoFM.Lagunculae leydianae non accedunt.Onderwerp Geschreven door Gepost
berichtSziget kondigt nieuw festival aan: StarGarden Plunk 15/03/2010 14:20


Ga naar: •DiscussielijstZoekenLog in
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.