Prikpagina Hongarije Startpagina voor Hongarije Hongarijepagina

Overige Prikbord Pagina's

Nederlands talig weerbericht van Hongarije

Wisselkoers van de Hongaarse forint

Vakantiehuis te huur in Hongarije

Brandstofprijzen in Hongarije

Hongarije prikbord :  Hongarije Forum
 
berichtOrbán zegt contracten van buitenlandse openbare dienstverlenende bedrijven moeten worden herzien
Gepost door: Plunk ()
Datum: 19 maart 2010 22:02

Fidesz leider Viktor Orbán zei tijdens een bijeenkomst met ambassadeurs van landen van de Unie afgelopen donderdag dat de contracten van buitenlandse openbare dienstverlenende bedrijven die actief zijn in Hongarije van geval tot geval moeten worden beoordeeld voor het bereiken van een akkoord met hen over hun verdere activiteiten in het land.

Orbán is bijna zeker de volgende Hongaarse minister-president te worden bij de volgende nationale verkiezingen in april de opiniepeilingen geven aan dat de huidige belangrijkste oppositiepartij Fidesz zal winnen met een ruime marge.

Orbán vertelde de ambassadeurs dat een Fidesz regering ook de belastingen zal verlagen, vermindering van bureaucratie en de corruptie en een hervorming van de openbare financiën en lokale overheden systeem.Lagunculae leydianae non accedunt.Onderwerp Geschreven door Gepost
berichtOrbán zegt contracten van buitenlandse openbare dienstverlenende bedrijven moeten worden herzien Plunk 19/03/2010 22:02


Ga naar: DiscussielijstZoekenLog in
Je naam: 
Je e-mailadres: 
Onderwerp: 
Dit is een gemodereerd forum. Je bericht zal pas zichtbaar worden, zodra deze is goedgekeurd door een moderator of beheerder. (Berichten van leden worden wel direct geplaatst)