Prikpagina Hongarije Startpagina voor Hongarije Hongarijepagina

Overige Prikbord Pagina's

Nederlands talig weerbericht van Hongarije

Wisselkoers van de Hongaarse forint

Vakantiehuis te huur in Hongarije

Brandstofprijzen in Hongarije

Hongarije prikbord :  Hongarije Forum
 
berichtTot drie jaar cel voor Hongaarse mensenhandelaren
Gepost door: jimmy ()
Datum: 21 maart 2010 18:47

Drie hongaren zijn dinsdag veroordeeld tot celstraffen tot drie jaar cel wegens mensenhandel.De drie dwongen volgens de rechtbank in arnhem jonge Hongaarse vrouwen tot prostititie op de Achterdam in Alkmaar.
Het openbaar ministerie had twee weken geleden 3,5 jaar,21 maanden en een jaar gevangenisstraffen geeist tegen de mannen,de rechter in arnhem volgde deze eisen grotendeels en legde celstraffen van drie jaar,vijftien maanden en een jaar op .
tegen de 40-jarige hoofdverdachte was aangifte gedaan door twee vrouwen,die werden gedwongen van"s middags tot diep in de nacht in prostitutie te werken.een van de vrouwen heeft tegenover de politie verklaart dat ze de man gehoorzaamde,omdat hij dreigde dat ze anders nooit meer thuis zou komen en haar dochter nooit meer zou zien.De vrouw schat dat ze ongeveer 20 tot 25 duizend euro had verdiend,die ze heeft moeten afstaan aan de man,De officier van justitie had twee weken geleden onderstreept dat mensenhandel een misdaad is die mensen hun rechten ontneemt,hun dromen kapot maakt en hen berooft van hun waardigheid.Onderwerp Geschreven door Gepost
berichtDe Hel ,Jaren achter de tralies in Hongarije. Nieuw Jimmy. 20/03/2010 22:48
berichtTot drie jaar cel voor Hongaarse mensenhandelaren jimmy 21/03/2010 18:47
berichtRe: De Hel ,Jaren achter de tralies in Hongarije. Nieuw Max 13/08/2019 10:15
berichtRe: De Hel ,Jaren achter de tralies in Hongarije. Nieuw AMRi 13/08/2019 14:38


Ga naar: DiscussielijstZoekenLog in
Je naam: 
Je e-mailadres: 
Onderwerp: 
Dit is een gemodereerd forum. Je bericht zal pas zichtbaar worden, zodra deze is goedgekeurd door een moderator of beheerder. (Berichten van leden worden wel direct geplaatst)