Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/customer/www/hongarijeprikbord.nl/public_html/mods/topic_poll/topic_poll.php on line 389
Op meer dan 100 plaatsen gaat het licht uit in Hongarije
Prikpagina Hongarije Startpagina voor Hongarije Hongarijepagina


Brandstofprijzen in Hongarije

Hongarije prikbord :  Hongarije Forum
 
berichtOp meer dan 100 plaatsen gaat het licht uit in Hongarije
Gepost door: Plunk ()
Datum: 26 maart 2010 14:31

Ten minste 101 steden en dorpen in Hongarije doen mee met de wereldwijde Earth Hour-campagne op 27 maart om te vragen om actie tegen klimaatverandering.

Om 8.30 pm zullen de betrokken gemeenten de verlichting voor een uur uitdoen om uiting te geven aan hun verbintenis met het klimaat beschermings-en milieubewustzijn.

De campagne, georganiseerd door het Wereld Natuur Fonds (WWF) zal ook worden bijgestaan door meer dan 300 Hongaarse instellingen, met inbegrip van scholen, kleuterscholen, hotels, banken, restaurants en stichtingen.

WWF Hongarije, die voor de eerste keer deel neemt aan de campagne zal in het Buda kasteel een programma organiseren. Nadat de schijnwerpers van Boedapest zijn uitgeschakeld, zullen de deelnemers samen drummen en kijken naar de jongleur met brandende fakkels.

De Earth Hour campagne gelanceerd in Sydney drie jaar geleden, deden vorig jaar bijna 4.000 steden in 88 landen mee.Lagunculae leydianae non accedunt.Onderwerp Geschreven door Gepost
berichtOp meer dan 100 plaatsen gaat het licht uit in Hongarije Plunk 26/03/2010 14:31
berichtRe: Op meer dan 100 plaatsen gaat het licht uit in Hongarije Nieuw ANk 26/03/2010 23:47


Ga naar: •DiscussielijstZoekenLog in
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.