Prikpagina Hongarije Startpagina voor Hongarije Hongarijepagina


Brandstofprijzen in Hongarije

Hongarije prikbord :  Hongarije Forum
 

Huidige pagina: 1 van 1
Resultaten 1 - 4 van 4
10 dagen geleden
Gerard666
Ik rijd op 19, 20 of 21 september van Nederland naar Hongarije. Het is in een grote Dubbele Cabine bestelbus met plaats voor 2 of 3 extra mensen. Wie wil tegen een redelijke vergoeding meerijden ? Graag privé reageren. Gerard666
Forum: Hongarije prikbord
18 dagen geleden
Gerard666
Medio september rijd ik van Nederland naar Hongarije. Wie wil meerijden tegen betaling ? Ik wil u voor vertrek checken op verboden zaken. Gerard666.
Forum: Hongarije prikbord
22 dagen geleden
Gerard666
Wegens beoogde verhuizing naar Nederland. De beesten zijn gezond en aaibaar. Er is een tweetal dit jaar geboren lammeren bij. Verder twee nog jonge schapen en twee wat oudere schapen. Per stuk of in één koop. Regio Balaton. De beesten moeten afgehaald worden. Dat kan het best in een gesloten aanhanger. Graag privé reageren.
Forum: Hongarije prikbord
27 dagen geleden
Gerard666
Wie wil mij een busje of bestelauto lenen ? Ik wil er gewoon iets voor betalen, maar beide partijen moeten niet over huur praten, want dan hebben we een ander type verzekering nodig. Het gaat om een rit met wat spullen naar Nederland en terug. Totaal, ca. 3000 Km. in ca. 5 dagen. Geldig rijbewijs, jarenlange rijervaring en Nederlands paspoort.
Forum: Hongarije prikbord
Huidige pagina: 1 van 1